BAND

Martina

vokal, def


Martina je u band-u Vrijeme ljubavi od 1995. godine. Ako netko živi za glazbu i uživa u njoj, ako netko daje maksimalno sve od sebe na svakom nastupu, bez obzira bila to klupska svirka, svadba, humanitarni koncert ili neki drugi nastup, onda je to Martina!

Alan

bas gitara, vokal


Alan je jedan od osnivača band-a Vrijeme ljubavi, 1991. godine. U band-u je zadužen za bass-gitaru i pjevanje glavnih i pratećih vokala, kao i za sve kontakte i organizacijske poslove band-a (mobitel: 0915013081).

Zoran

bubnjevi, vokal


Glazbom se bavi od svoje 14. godine i od tada je ona sastavni dio njegovog života. Uz sviranje bubnjeva i udaraljki pjeva solo dionice i prateće vokale. Tijekom uspješne i dugogodišnje karijere svirao je u mnogim bandovima i stekao dragocjeno sviračko iskustvo, a svirao je u pratećim bendovima mnogih hrvatskih estradnih zvijezda, kao što su Danijela Martinović, Petar Grašo, Mišo Kovač, Davor Radolfi.

Miroslav

klavijature, sax, vokal
Miroslav je školovani glazbenik koji je svoje prve susrete s glazbom ostvario u 7. godini života.
Završio je srednju glazbenu školu Varaždin gdje je stekao znanje na klaviru, klarinetu i saksofonu.
Razdoblje za vrijeme školovanja i kasnije kroz godine, obilježio je mnogim nastupima važnima za formiranje glazbenog izričaja.
Djelovao je u poznatim bendovima te kao studijski glazbenik, a od 2018. godine dio je sastava Vrijeme ljubavi. Smatra se privilegiranim i odgovornim da prenosi ljubav prema glazbi kao i svoje glazbeno umijeće.